Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi szabályok fajtái

A munkavédelmi szabályok fajtái
2014, június 4.

A munkavédelmi szabályok ismerete és teljes mértékű betartása az alapja egy biztos, stabil munkahelynek. Munkába állás előtt, esetleg képzéseken, a munkaszerződés aláírása előtt ismernünk és tudnunk kell róla, hogy tiszta lelkiismerettel kezdhessünk új munkahelyünkön.

Az első ilyen szabály, ami igazából íratlan, mégis kötelező betartani, az a cégünk jó hírnevének megőrzése, tisztelet és hűség mind a cégünk, mind a munkánk, mind a munkatársaink, mind pedig a főnökünk irányában. Ezek mind elengedhetetlenek egy munkához.

Az írott szabályok elsősorban a biztonságra vonatkoznak, ezek a munkavédelmi szabályok. Ezek közé tartozhat például az illetéktelenek távoltartása, a tűzvédelmi szabályok, a berendezések naprakész előkészítése, óvása, lejárati idejük betartása, esetenként ügyfelekkel való kapcsolattartás bizalmas kiépítése, munkaterületek tisztántartása, eszközök, munkagépek rendeltetésszerű használata, jegyzőkönyvek és jelenléti ívek kitöltése és pontos dátumozása.

Ha nem ismerjük a szabályokat, az nem mentesít a büntetés alól, ezért minden alkalommal legyünk tisztában a munkavédelmi szabályokkal és tartsuk be őket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
munkavedelmiszabalyok1
A munkavédelmi szabályokról

Munkahelyünk életünk alapját jelenti. Nem csak azért, mert biztos anyagi hátteret teremthetünk magunknak a segítségével, hanem mert része mindennapjainknak, új...

Close