Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi szabályokról

A munkavédelmi szabályokról
2014, június 4.

Munkahelyünk életünk alapját jelenti. Nem csak azért, mert biztos anyagi hátteret teremthetünk magunknak a segítségével, hanem mert része mindennapjainknak, új ismeretek, emberek várnak ránk, új kihívások, és aki szenvedéllyel viseltet munkahelye iránt, egy napot sem kell dolgoznia egész életében.

Mégis, bármilyen területen is helyezkedünk el, léteznek írott és íratlan szabályok. Az íratlan részei az illem, a tisztelet, a kitartás, a becsület és az odafigyelés, melyek az élet minden területén fontosak. Munkatársainkkal való kapcsolat, a főnökünk irányában adott tisztelet szerves része a munkánknak.

Ott vannak emellett az írott szabályok is, amelyek iparáganként térnek el, hiszen más munkavédelmi szabályokat kell betartania egy rendőrnek, egy pincérnek, egy tűzoltónak, egy fodrásznak, egy sminkesnek és egy tanárnak is.

Akármilyen ágazatban is dolgozunk, mindenféleképpen legyünk tisztában a munkavédelmi szabályokkal, melyek megkímélnek minket a balesetektől és egyéb kellemetlen helyzetektől.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube