Kövess minket!
  
     

A tűzvédelmi szabályok ismereteinek fontosságáról

A tűzvédelmi szabályok ismereteinek fontosságáról
2014, június 4.

Nincs olyan cég, amely ne lenne kapcsolatban valamilyen éghető, robbanás- vagy tűzveszélyes anyaggal. Dohányzó munkavállalók is dolgoznak mindenhol, nekik még körültekintőbbnek kell lenniük, és figyelniük arra, hol szabad rágyújtaniuk, mert súlyos károk és balesetek forrása lehet a tűz. Akármilyen vállalkozásról is van szó, a veszély minden helyzetben fennáll, így elkerülhetetlen, hogy betartsuk a tűzvédelmi szabályokat, melyeket a szakemberek komoly, alapos munkával állítanak össze.

A tűzvédelmi szabályzat rendelkezik a kötelező tűzvédelmi oktatásról, melyen meghatározott esetekben részt kell vennie a munkavállalóknak, valamint a szabályzat körülírja a tűzjelzéssel, tűzoltással, műszaki mentéssel kapcsolatos feladatokat. Mivel a munkahelyek többsége növekvő számú elektromos berendezést tartalmaz, így ezek a feladatok egyre bővülnek, és a tűzvédelem fontossága ezzel párhuzamosan növekszik.

A hatékony tűzjelző, tűzoltó, füst- és szénmonoxid riasztó berendezések használatával komoly sérüléseket, károkat előzhet meg.

Ismerje meg a tűzvédelmi szabályokat és gondoskodjon munkavállalói biztonságáról!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tuzvedelmikepzes2
Amit a tűzvédelmi képzésekről tudni érdemes

A tűzvédelmi képzések meglehetősen változatos szinteken zajlanak, az egyszerűbb tűzvédelmi szakvizsgára való felkészítéstől, a tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamokon keresztül egészen a...

Close