Kövess minket!
  
     

A tűzvédelmi szabályokról általában

A tűzvédelmi szabályokról általában
2014, június 4.

A legtöbb ember élete folyamán részt vett már, – jó esetben csak gyakorlatként megrendezett -, tűzriadóban, de arról általában kevés ismerettel rendelkezünk, hogy egy ilyen tűzriadó terveit milyen alapokon állítják össze.

tűzvédelmi szabályzat a tűzriadón kívül többek között a tűzveszélyességi osztályba sorolásról, a különböző tűzjelző, illetve tűzoltó rendszerek megtervezéséről, illetve a szükséges berendezések elhelyezéséről is rendelkezik. Szakszerű elkészítése létfontosságú lehet minden vállalkozás számára, hiszen jóformán egyetlen olyan cég sincs, amely a munkavégzés során ne kerülne kapcsolatba éghető anyagokkal, márpedig a szakszerűtlen mentés tűz esetén súlyos személyi sérülésekhez, illetve óriási anyagi kárhoz vezethet.

Arról nem is beszélve, hogy a szakértő módon elkészített tűzvédelmi szabályzatnak a tűz keletkezésének, illetve terjedésének megelőzésében is nagyon fontos szerepe van. Természetesen az illetékes Tűzoltó Parancsnokság szigorúan ellenőrzi a szabályzat szakszerűségét, a benne szereplő tervek kivitelezhetőségét, és súlyos bírságokat szabhatóak ki ezek hiányában.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tuzvedelmiszabalyok1
A tűzvédelmi szabályok ismereteinek fontosságáról

Nincs olyan cég, amely ne lenne kapcsolatban valamilyen éghető, robbanás- vagy tűzveszélyes anyaggal. Dohányzó munkavállalók is dolgoznak mindenhol, nekik még...

Close