Kövess minket!
  
     

Általános tudnivalók a tűzvédelmi képzésekről

Általános tudnivalók a tűzvédelmi képzésekről
2014, június 4.

Amennyiben olyan szakmát keres, ahol könnyen el tud helyezkedni, kiemelt fontosságú szerepet, munkakört tölthet be, biztos anyagi hátteret szeretne magának teremteni, a tűzvédelmi képzés elvégzése megfelelő lehet az Ön számára.

OKJ-s tűzvédelmi képzésen már számos helyen részt vehet, megismerheti a tűzvédelmi szabályokat, és a végén tűzvédelmi vizsgát tehet. Munka- és tűzvédelmi szakemberként könnyen elhelyezkedhet a megújult jogi környezetben.

tűzvédelmi képzések elsődleges célja, hogy a vonatkozó tűz- és balesetvédelmi szabályokat ismerő, és azokat a gyakorlatban is betartani, illetve betartatni képes szakembereket képezzen. A képzések során a jelöltek elsajátítják többek között a nyílt lánggal járó  tevékenységek, az éghető gázokkal, valamint a különböző tűzveszélyes anyagok kezelésével kapcsolatos munkavégzés biztonságos folyamatait. Tudásukról a képzések végeztével szakvizsga keretein belül adnak számot, így növelve esélyeiket a munkaerőpiacon.

Ha úgy érzi, még többet szeretne tanulni a tűzvédelemről, akár felsőfokú végzettséget is szerezhet tűzvédelmi szakmérnökként!

 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tuzvedelmielleno˜rzes1
A tűzvédelmi ellenőrzésről

Aki tűzvédelmi képzésen szeretne részt venni, továbbá ebben az iparágban elhelyezkedni, mindig tisztában kell lennie a felelősségekkel. Mindig körültekintően kell...

Close