Kövess minket!
  
     

Amit a tűzvédelmi képzésekről tudni érdemes

Amit a tűzvédelmi képzésekről tudni érdemes
2014, június 4.

A tűzvédelmi képzések meglehetősen változatos szinteken zajlanak, az egyszerűbb tűzvédelmi szakvizsgára való felkészítéstől, a tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamokon keresztül egészen a tűzvédelmi szakmérnök tanfolyamokon történő képzésig terjed.

Ezeknek a képzéseknek a többsége OKJ-s végzettséget ad, és általában középfokú emelt szintű szakképzésnek, vagy felsőfokú szakképzésnek minősülnek, illetve értelemszerűen egymásra épülhetnek. Ennek értelmében regisztrált álláskeresők a Munkaügyi Központon keresztül támogatásban részesülhetnek a tanfolyamon való részvétel megkönnyítéséhez, de rendszerint vannak más fizetési könnyítési lehetőségek, mint például a részletfizetés, vagy a képzés díjának üdülési csekkel történő rendezése.

 A tűzvédelmi képzésben való részvétel feltétele rendszerint érettségi vizsga, egészségügyi alkalmassági vizsgálatra nincs szükség, kivéve, ha a jelentkező más munkavédelemmel kapcsolatos – például munkavédelmi technikusi – tanfolyamot is végez párhuzamosan, amely esetben további kedvezményekre válhat jogosulttá.

Ha érdeklődik a tűvédelem iránt, érdemes tűzvédelmi képzésre jelentkeznie, ahol számos érdekes és hasznos információval gyarapodhat tudása!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tuzvedelmikepzes1
Általános tudnivalók a tűzvédelmi képzésekről

Amennyiben olyan szakmát keres, ahol könnyen el tud helyezkedni, kiemelt fontosságú szerepet, munkakört tölthet be, biztos anyagi hátteret szeretne magának...

Close