Kövess minket!
  
     

Miért is fontosak a tűzvédelmi ellenőrzések?

Miért is fontosak a tűzvédelmi ellenőrzések?
2014, június 4.

Akinek cége, vállalkozása van, minden esetben felkészültnek kell lennie különböző szükség helyzetekre, balesetekre, ellenőrzésekre. Minden iroda-, és üzlethelyiség fontos és pótolhatatlan, sajnos azonban balesetek bárhol előfordulhatnak, így mindenképpen figyelnünk kell az előírásokra.

A legfontosabb talán, amit szem előtt kell tartanunk, hogy tűz bárhol keletkezhet, lehet ez elektromos kisülés, egy rosszul elnyomott cigaretta, akármilyen kipattanó szikra. Bármilyen baleset, nem várt helyzet is merül fel, gondoskodnunk kell vállalkozásunk biztosításának körülményeiről ezen a téren is.

Lássuk el üzlethelyiségünket poroltó készülékekkel, tűzriasztókkal, és olyan berendezésekkel, amelyek egyből a tűzoltóságon jeleznek probléma esetén. Erre azonban manapság már komoly szabályok vannak, a megfelelő tárolással, illetve és karbantartással kapcsolatban is, melyeket minden cégvezető, felelős munkaadó köteles betartani. A tűzvédelmi ellenőrzések során nem csak magunk megnyugtatása miatt szükséges minden berendezést épségben tudni, de egy súlyos, magas összegű büntetést is megúszhatunk.

Mindig tartsuk be a tűzvédelmi szabályokat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Portrait of happy industrial workers
A munkavédelmi szabályok fajtái

A munkavédelmi szabályok ismerete és teljes mértékű betartása az alapja egy biztos, stabil munkahelynek. Munkába állás előtt, esetleg képzéseken, a...

Close